Pravá belgická čokoláda Callebaut biela s vyváženou mliečnou chuťou,s ideálnou viskozitou vhodná na výrobu ozdôb, praliniek, poťahovanie, vhodná na prípravu čokolády na pitie.
Pravá belgická čokoláda Callebaut biela s vyváženou mliečnou chuťou,s ideálnou viskozitou vhodná na výrobu ozdôb, praliniek, poťahovanie, vhodná na prípravu čokolády na pitie.
Horúca čokoláda: príprava 90 sekúnd, cca 200 porcii/50g, na 1 porciu odporúčame 50-60ml plnotučného mlieka.
Chuťový profil
Čo spôsobuje, že je čokoláda CALLEBAUT tak jedinečná?
Kakaové bôby sú vyberané, pražené a drvené priamo spoločnosťou Callebaut: Rarita medzi výrobcami čokolády.
Callebaut je jedným zo vzácnych výrobcov čokolády, ktorí stále vyberajú, pražia a melú svoje vlastné kakaové bôby. Vďaka nášmu špeciálnemu spojeniu s pestovateľmi kakaovníkov máme pre každý z našich čokoládových receptov prístup k najlepším kakaovým bobom. Sme tiež pyšní na to, že sme jedným z mála výrobcov čokolády, ktorí sami pražia kakaové bôby. Boby sú navyše pražených v celej ich škrupine, čo ich chráni a udržiava vnútri všetku arómu a prenikavosť. To vedie k intenzívnejšej, komplexnejšej a hlbšej chuti kakaa. Chuť, ktorú rozpoznáte v každej klasickej čokoláde couverture Callebaut.
Detailné spracovanie Vašich produktov si žiada tú najjemnejšiu čokoládu.
Callebaut všetky zložky veľmi jemne melú – oveľa jemnejšie než ostatní výrobcovia čokolády. To vedie k tak jemným čiastočkám, že ich nie je možné jednotlivo cítiť jazykom ani chuťovými bunkami. Ingrediencie sú potom miešané s rovnakou presnosťou a trpezlivosťou, až sú hmota, vôňa, chuť a príchute takmer hotové. Pridanie čistého kakaového masla a trochy vanilky dokončí chuť a konzistenciu čokolády. A toto je okamih, kedy sa všetky ingrediencie spoja v jednu a začnú topiť na jazyku. A v tomto vzácnom okamihu si čokoláda zaslúži známku kvality a autenticity ako „Najlepšia belgická čokoláda Callebaut“.
Vaša kreativita a produktivita si zaslúži čokolády, na ktoré sa môžete spoľahnúť. Dnes. Zajtra. Kedykoľvek .
Počas celých generácií, z otcov na synov, naši najstarší zákazníci zisťovali, že chuť, použiteľnosť a kvalita čokolád coubertures Callebaut sa nikdy nemení. Nikdy nie je potrebné pridať čokoládové maslo či čokoládový likér. Čokoládové couvertures Callebaut zostávajú rovnaké a možno sa na ne spoľahnúť. Vždy budú rovnaké. Spoločnosť Callebaut zaručuje čokoládu, ktorá Vám umožní rýchlu a efektívnu prácu, napríklad čokoláda v Callets ™ môže byť spracovaná rýchlejšie ako akákoľvek iná čokoláda a umožní vám získať výborné výsledky. Tento sľub je základom výrobkov Callebaut a každej kvalitnej belgickej čokolády.
Podmienky skladovania
Produkt skladujte v čistom a suchom prostredí (relatívna vlhkosť vzduchu max. 70%) a bez zápachu.
Biela Velvet čokoláda 32% Callebaut 10kg
200.76 € s DPH (167.30 € bez DPH)
Pravá belgická čokoláda Callebaut biela s vyváženou mliečnou chuťou,s ideálnou viskozitou vhodná na výrobu ozdôb, praliniek, poťahovanie, vhodná na prípravu čokolády na pitie.
Balenie: drobné kvapôčky (Callets) 10 kg
Záručná doba 29.04.2024.
Na sklade
Popis
Pravá belgická čokoláda Callebaut biela s vyváženou mliečnou chuťou,s ideálnou viskozitou vhodná na výrobu ozdôb, praliniek, poťahovanie, vhodná na prípravu čokolády na pitie.
Horúca čokoláda: príprava 90 sekúnd, cca 200 porcii/50g, na 1 porciu odporúčame 50-60ml plnotučného mlieka.
Chuťový profil
Čo spôsobuje, že je čokoláda CALLEBAUT tak jedinečná?
Kakaové bôby sú vyberané, pražené a drvené priamo spoločnosťou Callebaut: Rarita medzi výrobcami čokolády.
Callebaut je jedným zo vzácnych výrobcov čokolády, ktorí stále vyberajú, pražia a melú svoje vlastné kakaové bôby. Vďaka nášmu špeciálnemu spojeniu s pestovateľmi kakaovníkov máme pre každý z našich čokoládových receptov prístup k najlepším kakaovým bobom. Sme tiež pyšní na to, že sme jedným z mála výrobcov čokolády, ktorí sami pražia kakaové bôby. Boby sú navyše pražených v celej ich škrupine, čo ich chráni a udržiava vnútri všetku arómu a prenikavosť. To vedie k intenzívnejšej, komplexnejšej a hlbšej chuti kakaa. Chuť, ktorú rozpoznáte v každej klasickej čokoláde couverture Callebaut.
Detailné spracovanie Vašich produktov si žiada tú najjemnejšiu čokoládu.
Callebaut všetky zložky veľmi jemne melú – oveľa jemnejšie než ostatní výrobcovia čokolády. To vedie k tak jemným čiastočkám, že ich nie je možné jednotlivo cítiť jazykom ani chuťovými bunkami. Ingrediencie sú potom miešané s rovnakou presnosťou a trpezlivosťou, až sú hmota, vôňa, chuť a príchute takmer hotové. Pridanie čistého kakaového masla a trochy vanilky dokončí chuť a konzistenciu čokolády. A toto je okamih, kedy sa všetky ingrediencie spoja v jednu a začnú topiť na jazyku. A v tomto vzácnom okamihu si čokoláda zaslúži známku kvality a autenticity ako „Najlepšia belgická čokoláda Callebaut“.
Vaša kreativita a produktivita si zaslúži čokolády, na ktoré sa môžete spoľahnúť. Dnes. Zajtra. Kedykoľvek .
Počas celých generácií, z otcov na synov, naši najstarší zákazníci zisťovali, že chuť, použiteľnosť a kvalita čokolád coubertures Callebaut sa nikdy nemení. Nikdy nie je potrebné pridať čokoládové maslo či čokoládový likér. Čokoládové couvertures Callebaut zostávajú rovnaké a možno sa na ne spoľahnúť. Vždy budú rovnaké. Spoločnosť Callebaut zaručuje čokoládu, ktorá Vám umožní rýchlu a efektívnu prácu, napríklad čokoláda v Callets ™ môže byť spracovaná rýchlejšie ako akákoľvek iná čokoláda a umožní vám získať výborné výsledky. Tento sľub je základom výrobkov Callebaut a každej kvalitnej belgickej čokolády.
Ďalšie informácie
cukor; kakaové maslo; sušené plnotučné mlieko; emulgátor: sójový lecitín, aróma: prírodná vanilková aróma
obsahuje
obsahuje
2465 kJ
589 kcal
40,0 g
24,1 g
51,0 g
50,8 g
0,0 g
6,1 g
0,22 g
Súvisiace produkty
Horká čokoláda 70,5% Callebaut 2.5kg
58.32 € s DPH (48.60 € bez DPH) Pridať do košíkaJahodová čokoláda Callebaut 2,5kg
70.26 € s DPH (58.55 € bez DPH) Pridať do košíkaMadagaskar horká čokoláda 67,4% 2,5kg
65.04 € s DPH (54.20 € bez DPH) Pridať do košíka