Naša vízia

Od nášho založenia v roku 1993 je naša rodinná firma poháňaná vášňou pre prémiovú belgickú čokoládu a výnimočné cukrárske suroviny. Sme hrdí nielen na to, že dodávame tie najkvalitnejšie produkty cukrárom, reštauráciám, päťhviezdičkovým hotelom a domácim pekárom, ale aj na to, že poskytujeme služby, ktoré odrážajú náš záväzok k kvalite, starostlivosti a partnerstvu.

Veríme, že byť viac než len dodávateľom je nevyhnutné. Našou víziou je pozdvihnúť cukrársky a čokoládový priemysel na Slovensku tým, že našim zákazníkom poskytneme vedomosti, zručnosti a nástroje, ktoré potrebujú na úspech. Prostredníctvom našej Čokoládovej akadémie organizujeme workshopy a školenia, čím budujeme komunitu profesionálov a domácich pekárov, ktorí sú oddaní excelentnosti. Naším cieľom je zvýšiť štandard kvality v každej kuchyni, ktorej sa dotkneme, a inšpirovať inovácie a remeselnú zručnosť.

Naša 24-hodinová kuriérska služba je bezkonkurenčná a zabezpečuje, že každá objednávka dorazí načas a v perfektnom stave, nech ste kdekoľvek. Pre našich zákazníkov v Bratislave naša vlastná každodenná doručovacia služba zaručuje presnosť a spoľahlivosť, čo odzrkadľuje náš záväzok k bezchybnému zákazníckemu servisu.

V jadre našej vízie je jednoduchá pravda: Nedodávame iba suroviny, ale aj podporu, odborné znalosti a vášeň pre kvalitu. Spoločne formujeme budúcnosť čokolády a cukrárstva na Slovensku, jednu dodávku, jeden workshop a jedno dielo za druhým.