Popis
Jedinečná čokoláda Cacao Barry – Fleur de Cao je zmesou bôbov typu Forastero z južnej Ameriky a Afriky
Táto tmavá čokoláda vyzdvihuje silnú kakaovú chuť, obohatenú o jemné kvetinové a kyslé ovocné tóny.
Chuťový profil: Kvetinové tóny – intenzívna horkosť – drevité tóny
Touto čokoládou podporujete kakaových farmárov.
Čokoláda potrebuje tie najkvalitnejšie kakaové bôby. Dnes aj zajtra.
Za každé balenie čokolády, ktoré si kúpite, Barry Callebaut reinvestuje časť do udržateľného pestovania kakaa prostredníctvom nadácie Cocoa Horizons Foundation.
Podmienky skladovania
Produkt skladujte v čistom a suchom prostredí (relatívna vlhkosť vzduchu max. 70%) a bez zápachu.
Skladovacia teplota: 12 – 20°C
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.