Zmes 47,5% čokolády a 42,5% pasty z lieskových orieškov.
NCD je hladká a smotanová zmes tmavej čokolády Callebaut® a čistej pasty z lieskových orieškov. Obsahuje viac pasty z lieskových orieškov, než gianduja (GIA), pričom má mäkšiu textúru. Master concher z Barry Callebaut, krém namiešal, končoval a temperoval a vytvoril tak príjemnú vyváženú chuť a hladkú, homogénnu textúru pre výborný pocit v ústach.
NCD sa dodáva v polo-tuhých, mäkkých blokoch a možno ho ľahko krájať na cukrárske pochúťky alebo polievať čokoládou.
Po ľahkom zmäknutí alebo zamiešaní môže byť plnený do tvarovaných praliniek, škrupín alebo čokoládových tyčiniek a tabuliek. Po roztavení sa stáva lahodným základom pre dochucovanie zmrzliny a náplňou cukrovín, ako sú napr. peny, bavorskej koláčiky a crémeux.
Odporúčané skladovacie podmienky
Teplota: 12-20°C
Relatívna vlhkosť: <70%
Výrobky by mali byť chránené pred vzduchom a svetlom a skladované na mieste bez zápachu
Balenie originál 5kg. Balenia 1kg bude v náhradnom balení, nakoľko takéto balenie u výrobcu neexistuje. (Foto je len ilustračné)
Nugát tmavý 1kg náhradné balenie
34.22 € s DPH (28.52 € bez DPH)
Orieškový nugát s horkou čokoládou – oriešková plnka. Obsahuje 42,5% lieskových orechov.
Balenie: 1 kg
Balenie originál 5kg. Balenia 1kg bude v náhradnom balení, nakoľko takéto balenie u výrobcu neexistuje. (Foto je len ilustračné)
Na sklade už iba 2
Popis
Zmes 47,5% čokolády a 42,5% pasty z lieskových orieškov.
NCD je hladká a smotanová zmes tmavej čokolády Callebaut® a čistej pasty z lieskových orieškov. Obsahuje viac pasty z lieskových orieškov, než gianduja (GIA), pričom má mäkšiu textúru. Master concher z Barry Callebaut, krém namiešal, končoval a temperoval a vytvoril tak príjemnú vyváženú chuť a hladkú, homogénnu textúru pre výborný pocit v ústach.
NCD sa dodáva v polo-tuhých, mäkkých blokoch a možno ho ľahko krájať na cukrárske pochúťky alebo polievať čokoládou.
Po ľahkom zmäknutí alebo zamiešaní môže byť plnený do tvarovaných praliniek, škrupín alebo čokoládových tyčiniek a tabuliek. Po roztavení sa stáva lahodným základom pre dochucovanie zmrzliny a náplňou cukrovín, ako sú napr. peny, bavorskej koláčiky a crémeux.
Ďalšie informácie
Cukor; lieskové orechy (42,5%); kakaové maslo; kakaová masa;
môže obsahovať stopy mlieka
obsahuje lieskové orechy, môže obsahovať stopy iných orechov
2398 kJ
573 kcal
38,1 g
9,1 g
49,6 g
46,7g
4,5 g
5,7 g
0,0 g
Súvisiace produkty
Čokoláda Callebaut biela 10kg
167.76 € s DPH (139.80 € bez DPH) Pridať do košíkaRuby čokoláda Callebaut 2.5kg
71.40 € s DPH (59.50 € bez DPH) Viac infoGold karamelová čokoláda Callebaut 2.5kg
69.36 € s DPH (57.80 € bez DPH) Pridať do košíka