Lesk praliniek či tabuliek úzko závisí na správnej kryštalizácii, dodržiavanie pracovných teplôt a čistote foriem. Pri nesprávnom skladovaní môže čokoláda stratiť lesk a aj preto máme v ponuke lak na čokoládu.
Použitie je jednoduché, z dostatočnej vzdialenosti v jemných vrstvách striekajte na hotové výrobky alebo skulptúry.
Lak na čokoládu chocolac 400ml
26.76 € s DPH (22.30 € bez DPH)
Lak v spreji, potravinársky.
Na sklade už iba 3
Popis
Ďalšie informácie
Súvisiace produkty
Fólia štruktúrovaná RAINDROP 60x40cm
6.16 € s DPH (5.13 € bez DPH) Pridať do košíkaRhodoide acetátová fólia šírka 40mm-100m
29.09 € s DPH (24.24 € bez DPH) Pridať do košíkaChladiaci sprej chococool 250ml
34.56 € s DPH (28.80 € bez DPH) Viac info