Aktuálne termíny kurzov
Naši školitelia

Romana Lagová
Chef Cukrár

Miroslav Ružovič
Chef Čokolatier
čokoládová akadémia slovensko
Najmadšia čokoládová akadémia v Európe
Najkrajšie miesto
na vzdelávanie
Prémiové technické vybavenie pre začiatočníkov, amatérov, ale aj profesionálov umožňuje uskutočnovať školenia v širokom zábere tém.
Začíname s čokoládou Vás vtiahne do tajov výroby a spracovania čokolády. Ukážeme si ako vyrobiť prvé čokoládové lízatká, tabuľky a pralinky.
Pralinky profesionálne, s profesionálmi. Vytvorte tie najkrajšie pralinky pre svojich blízkych, obchodných partnerov alebo len pre instagram 🙂
Dražé? Lyofilizované jahody, maliny, lieskovce v čokoláde či mandle v škorici? Už teraz sa tešíme ako spolu vyrobíme Vaše prvé dražé.